Tullverket

Lediga jobb

Intresseanmälan it-avdelningen

Vill du vara med och utveckla framtidens it för brottsbekämpning och effektiv handel? Vi är Norrbottens största arbetsgivare inom it och behöver dig som vill fortsätta att utvecklas inom it!

Vi är ca 240 medarbetare i Luleå som levererar tjänster till Tullverket inom hela it-området. Vi fokuserar på ny teknik, utveckling och digitalisering. Här finns goda möjligheter att växa och utvecklas för dig som söker ett spännande och stimulerande arbete.

Är du intresserad av att få arbeta med spännande och modern it och samtidigt bidra till ett tryggt och säkert samhälle? Är du rätt person – men hittar inte någon passande tjänst bland lediga jobb? Skicka då din intresseanmälan till oss på Tullverkets it-avdelning!

Oavsett om du är nyutexaminerad eller har mångårig erfarenhet inom it-området är du är intressant för oss! Beskriv vilken utbildning du har, din erfarenhet inom it-området och om det är något särskilt område du är intresserad av att jobba inom.

Vi går igenom alla intresseanmälningar som inkommer. Om din profil matchar it-avdelningens kompetensbehov för en roll du anmält intresse för, kontaktar vi dig för att ge information om kommande rekryteringar. Då vi alltid annonserar ut lediga tjänster kommer du att behöva söka den lediga tjänsten när den publiceras.

Majoriteten av våra tjänster har placeringsort Luleå.

Läs mer om Tullverket som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss på it-avdelningen. 

Under "Lediga jobb" hittar du de tjänster som finns att söka på Tullverket just nu.

Varmt välkommen med din intresseanmälan! 

 

2022-06-22

Sidan uppdaterades:

Vad är ändrat: Quality assured

Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag men kan tyvärr inte svara på några frågor här.
Har du en fråga kan du i stället kontakta oss.
4000