Tullverket

Mona, systemutvecklare (it-avdelningen)

Mona utvecklar webbapplikationer och mobila applikationer för Tullverket. Hon ser hur hennes kollegor och resenärer använder appar och tjänster som hon själv har utvecklat.

Vad innebär ditt arbete?

– Jag jobbar som systemutvecklare med att utveckla webbapplikationer och mobila applikationer, vilket är jättekul. Jag trivs väldigt bra med mitt jobb, det är häftigt att se hur kollegor och resenärer använder appar och tjänster som jag själv har utvecklat.

Varför sökte du till Tullverket?

– När jag började här för 1,5 år sedan visste jag inte så mycket om Tullverket, men jag kände några som jobbade här, och genom dem fick jag intrycket att det var en bra arbetsplats där man har kul på jobbet och får arbeta med spännande saker.

Vad är det bästa med ditt arbete?

– Det som gör att jag trivs med mitt jobb är att jag gillar att arbeta med utveckling av system och att jag verkligen trivs med mina kollegor. Tullverket som arbetsgivare är mån om sina anställda och det märks att man vill att medarbetarna ska trivas. Det är högt i tak och man vågar vara sig själv. Jag kommer direkt från skolan och jag har fått bra stöd som ny och har verkligen utvecklats. Det känns som att det finns goda möjligheter till utveckling inom Tullverket.

Något som förvånade dig?

– Det var en mycket större arbetsplats än jag trodde, vilket var kul. Jag blev också positivt överraskad av att det är så många kvinnor som jobbar på Tullverkets it-avdelning.

Sidan uppdaterades:

Vad är ändrat: Språklig justering

Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag men kan tyvärr inte svara på några frågor här.

Har du en fråga kan du i stället kontakta oss.


4000
Spamskydd med captcha * (obligatorisk)