Tullverket

Om webbplatsen

Du har kommit till webbplatsen för Tullverket i Sverige. På den här sidan har vi samlat all information du behöver för att navigera på vår webbplats på bästa sätt.

Felaktigheter på webbplatsen kan förekomma

Det kan inte uteslutas att felaktiga eller ofullständiga uppgifter av tekniska och andra skäl kan förekomma på vår webbplats. Användning av uppgifter som finns på vår webbplats sker därför på eget ansvar.

I fråga om regler i tullagstiftningen eller annan lagstiftning gäller den författningstext som publicerats i Europeiska gemenskapernas tidning (EUT), Svensk författningssamling (SFS) eller annan författningssamling och annan relevant grundtext. Kontrollera därför alltid uppgifter om regler i texterna på webbplatserna mot den tryckta författningstexten.

Uppdateringar på engelska

Innehållet på webbplatsen uppdateras först på svenska och därefter på engelska. Det innebär att informationen på engelska inte alltid är uppdaterad. Om innehållet skiljer sig mellan den svenska och den engelska sidan är det alltid den svenska som gäller.

Synpunkter om webbplatsen är välkomna

Vi arbetar löpande med att förbättra vår webbplats. Om du har synpunkter eller hittar fel på webbplatsen kan du kontakta Tullverkets webbredaktion.

Upphovsrätt

Reproduktion av texterna är tillåten under förutsättning att källan anges och att det påpekas att texten inte är bindande samt att den har erhållits gratis.  

De porträttfotografier som finns på webbplatsen, under rubrikerna Pressrummet/Bilder/ får användas av media i redaktionellt syfte. Bilderna får inte förvanskas eller förses med missvisande bildtexter. Vid publicering måste fotografens namn anges. Tullverkets logotyp och övriga bilder får inte användas utan tillstånd av Tullverket.

Länkningspolicy

Länka gärna till www.tullverket.se men tänk på att:

  • ange länken till www.tullverket.se på ett neutralt sätt
  • inte använda Tullverkets logotyp för att länka till vår webbplats. Detta för att undvika tveksamhet om vem som är ansvarig för informationen på den webbsida där länken är placerad
  • alltid kontakta Tullverket när du är tveksam.


Sidan uppdaterades:

Vad är ändrat: Teknisk ändring

Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag men kan tyvärr inte svara på några frågor här.

Har du en fråga kan du i stället kontakta oss.


4000
Spamskydd med captcha * (obligatorisk)