Tullverket

Företagsuppgifter

I den här tjänsten kan du se vilka uppgifter om ditt företag som är registrerade i Tullverkets system. Du kan även ändra vissa uppgifter.

Tullverket får automatiskt information om ditt företags nya adress eller namn som du har registrerat till Bolagsverket eller Skatteverket.

Om företaget fusionerar eller på annat sätt byter organisationsnummer behöver du ansöka om nytt Eori-nummer och tillstånd. Du hittar mer information om hur du gör på sidan Tillstånd och registreringar.

Om ditt företag har ändrat era uppgifter, exempelvis namn eller adress, gå in och ändra de uppgifterna hos Bolagsverket via verksamt.se så får Tullverket uppdateringen automatiskt.

Ändra adress hos Bolagsverket via verksamt.se.

Tullverket hämtar inte uppgifter om enskild firma från Bolagsverket. Dessa uppgifter hämtas i stället från Skatteverket, vilket innebär att personens namn används som firmanamn.

Håll företagets uppgifter uppdaterade

I e-tjänsten "företagsuppgifter" meddelar du Tullverket när någon av följande uppgifter ska uppdateras:

  • telefonnummer
  • e-postadress
  • faktureringsadress (om företaget har tillstånd till Betalningsanstånd)
  • kontaktpersoner
  • utbetalningskonto
  • publiceringsuppgift.

För att ändra dina personliga inloggningsuppgifter till e-tjänsten (till exempel mobilnummer eller lösenord) klickar du på ditt namn när du är inloggad.

Registrera eller ändra företagsuppgifter i vår e-tjänst (inloggning krävs).

Webbformulär för dig som inte kan använda e-tjänsten

Du som inte har tillgång till Tullverkets e-tjänster och har nya uppgifter om ditt företag som vi behöver ta del av ska använda formuläret på den här sidan.

Fält som är märkta med en stjärna (*) är obligatoriska.

Företag


Jag vill ändra till följande uppgifter:4000
Formuläret är inskickat av:Sidan uppdaterades:

Vad är ändrat: Innehållet är kvalitetssäkrat