Tullverket

Aktiv förädling

Den här kursen vänder sig till dig som har viss kunskap i eller erfarenhet av tullhantering och som vill lära dig mer om förfarandet aktiv förädling.

Under kursen går vi igenom hela förfarandet aktiv förädling, från hur du söker tillstånd till hur du avslutar förfarandet och lämnar en avräkningsnota.

Kursen består av följande delmoment:

  1. Ansökan om tillstånd
  2. Villkor för aktiv förädling
  3. Förfarandekoder
  4. Avslutning av aktiv förädling

Kursform

Närvaro, lärarledd

Kurslängd

1 dag

Kursavgift

2 800 kronor, exklusive moms.


Kurstillfällen

KursortDatumSista datum för anmälan
Stockholm4 maj27 april

Tid

Klockan 8.30–16.30

Plats

Stockholm: Tegeluddsvägen 100, plan 5

Anmälan

Notera för att kunna anmäla dig måste du först ha ett konto i vår lärplattform. Har du inget konto klicka på knappen Skapa konto när du kommer in på inloggningssidan via länken nedan. Är det mer ett år sedan du logga in behöver du skapa ett nytt konto.

Lärplattform

Bekräftelse

När du har anmält dig kommer du att se om du är antagen på kursen eller uppsatt på väntelista. Du kommer också att få en bekräftelse via epost. Får du inget meddelande titta i din skräppost. Efter att kursen är slut får du en faktura på kursavgiften.

Återbud

Din anmälan är bindande. Om du lämnar återbud senare än 14 dagar före kursstart debiterar vi dig 50 procent av kursavgiften. Om du lämnar återbud mindre än en vecka före kursstart debiterar vi dig hela kursavgiften.

Sidan uppdaterades: 2021-01-02

Vad är ändrat: Uppdaterad information om kurser 2021


4000