Tullverket

Klassificera varor steg I

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om klassificering av varor.

Klassificera varor på distans

På grund av det rådande läget med coronaviruspandemin erbjuder vi nu vår klassificeringskurs på distans. Kursen erbjuds till en reducerad kostnad på 2 600 kr exklusive moms.

Kursen består av inspelade föreläsningar varvat med övningar och webbseminarier. Den kommer att genomföras i vår lärplattform, i kombination med webbseminarieverktyget Adobe Connect.

Innehållet kommer att spegla vår ordinarie kurs.

Det är viktigt att kunna klassificera rätt eftersom klassificeringen styr vilka regler som gäller för den vara du ska importera eller exportera. Under den här kursen lär du dig vilka bestämmelser som styr när du klassificerar varor. Du lär dig också hur du använder och hittar i Tulltaxan.

Kursen består av följande delmoment:

  1. Tulltaxans struktur
  2. Allmänna bestämmelser
  3. Tulltaxan - hjälpmedel vid klassificering

Kurslängd

2 dagar

Kursavgift

4 300 kronor, exklusive moms. Erbjuds under hösten som distanskurs till en reducerad kostnad på 2 600 kr, exklusive moms.

Kurstillfällen

KursortDatumSista datum för anmälan
Webbaserad22–23 september18 september
Webbaserad14–15 oktober7 oktober
Webbaserad2–3 december25 november

Tid

Dag 1 klockan 8.30–16.30
Dag 2 klockan 8–16

Plats

Samtliga närvarokurser under hösten erbjuds nu i stället som distanskurser.

Anmälan

Notera för att kunna anmäla dig måste du först ha ett konto i vår lärplattform. Har du inget konto klicka på knappen Skapa konto när du kommer in på inloggningssidan via länken nedan. Är det mer ett år sedan du logga in behöver du skapa ett nytt konto.

Lärplattform

Bekräftelse

När du har anmält dig kommer du att se om du är antagen på kursen eller uppsatt på väntelista. Du kommer också att få en bekräftelse via epost. Får du inget meddelande titta i din skräppost. Efter att kursen är slut får du en faktura på kursavgiften.

Återbud

Din anmälan är bindande. Om du lämnar återbud senare än 14 dagar före kursstart debiterar vi dig 50 procent av kursavgiften. Om du lämnar återbud mindre än en vecka före kursstart debiterar vi dig hela kursavgiften.

Sidan uppdaterades: 2020-10-07

Vad är ändrat: Språklig justering


4000