Tullverket

Företagsuppgifter

I den här tjänsten kan du se vilka uppgifter om ditt företag som är registrerade i Tullverkets system. Du kan även ändra vissa uppgifter.

Tullverket får automatiskt information om ditt företags nya adress eller namn som du har registrerat till Bolagsverket eller Skatteverket.

Om företaget fusionerar eller på annat sätt byter organisationsnummer behöver du ansöka om nytt Eori-nummer och tillstånd. Du hittar mer information om hur du gör på sidan Tillstånd och registreringar.

I juni 2020 skulle Tullverket börja hämta uppgifter automatiskt om företags namn- och adressuppgifter samt bolagsstatus från Bolagsverket. Vi upptäckte då att det i vissa fall fanns uppgifter som inte var uppdaterade, speciellt rörde det sig om gamla postnummer. Fram tills uppgifterna är uppdaterade kommer vi inte att hämta dessa uppgifter från Bolagsverket. Passa på att enkelt uppdatera dina uppgifter hos Bolagsverket.

Ändra adress hos Bolagsverket via verksamt.se

Om företaget du arbetar på ändrar namn eller adress fram tills Tullverket återigen automatiskt hämtar uppgifterna från Bolagsverket så meddelar du Tullverket dina nya uppgifter via e-tjänsten Företagsuppgifter eller i webbformuläret nedan.

Håll företagets uppgifter uppdaterade

I e-tjänsten "företagsuppgifter" meddelar du Tullverket när någon av följande uppgifter ska uppdateras:

  • telefonnummer
  • e-postadress
  • faktueringsadress (om företaget har tillstånd till Betalningsanstånd)
  • kontaktpersoner
  • utbetalningskonto
  • publiceringsuppgift.

För att ändra dina personliga inloggningsuppgifter till e-tjänsten (till exempel mobilnummer eller lösenord) klickar du på ditt namn när du är inloggad.

Registrera eller ändra företagsuppgifter i vår e-tjänst (inloggning krävs).

Webbformulär för dig som inte kan använda e-tjänsten

Du som inte har tillgång till Tullverkets e-tjänster och har nya uppgifter om ditt företag som vi behöver ta del av ska använda formuläret på den här sidan.

Fält som är märkta med en stjärna (*) är obligatoriska.

Företag


Jag vill ändra till följande uppgifter:4000
Formuläret är inskickat av:Sidan uppdaterades: 2020-12-14

Vad är ändrat: Språklig justering


4000