Tullverket
sökhund fordon

Det här erbjuder vi

Förutom intressanta, utvecklande arbetsuppgifter och ett trevligt arbetsklimat så erbjuder vi följande förmåner.

Friskvårdsbidrag

För att uppmuntra dig som medarbetare till att regelbundet delta i hälsofrämjande aktiviteter och träning får du som anställd ett friskvårdsbidrag på 3 000 kronor per år. Förhoppningen är att friskvårdsbidraget ska bidra till ökat välbefinnande, ett friskare liv och minska arbetsskador. Medarbetare har också möjlighet att under en timme per vecka ägna sig åt aktiv friskvård på betald arbetstid.

Semester

I Tullverket har du rätt till betald semester redan under ditt första anställningsår. Antalet semestertimmar justeras i förhållande till när på året du började din anställning. Hur lång årssemester du har rätt till beror på ditt arbetstidsavtal och din ålder.

För dig med kontorsarbetstid, även aspiranter, gäller följande:

  • till och med det år du fyller 29 år har du 224 semestertimmar
  • från och med det år du fyller 30 år har du 248 semestertimmar
  • från och med det år du fyller 40 år har du 280 semestertimmar.

Föräldrapenningtillägg

Om du är föräldraledig och får ersättning från Försäkringskassan betalar vi en kompletterande ersättning så att du får sammanlagt cirka 90 procent av din lön under större delen av ledigheten. Alla har rätt till förkortad arbetstid till dess att barnet fyllt 8 år och om du jobbar hos oss har du möjlighet att ansöka om deltid till och med utgången av det skolår ditt barn fyller 12 år.

Ersättning för sjukvårds- och läkemedelskostnader

Du har möjlighet att göra läkarbesök och akuta tandläkarbesök på betald arbetstid och du kan få ersättning för en del av kostnaden när du går till läkare och sjukgymnast. Receptbelagd medicin får du ersättning för om det är läkemedel som ingår i högkostnadsskyddet.

Sidan uppdaterades:

Vad är ändrat: Teknisk ändring

Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag men kan tyvärr inte svara på några frågor här.

Har du en fråga kan du i stället kontakta oss.


4000
Spamskydd med captcha * (obligatorisk)