Tullverket

Press

If you are a journalist you can call or send an e-mail to our press center.

Contact information

+46 771 - 450 590

press@tullverket.se

  • Största narkotikabeslaget någonsin i Värmland Över 280 kilo cannabis hittades när Tullverket gjorde en kontroll av en personbil nära norgegränsen i Värmland i veckan. Idag hålls häktningsförhandlingar mot två män som misstänks för synnerligen grovt narkotikabrott.
  • Över 800 kilo narkotika beslagtogs i stor härva i Stockholmsområdet Tullverket har avslöjat en omfattande narkotikahärva med kopplingar till flera platser i Stockholmsområdet och med förgreningar till flera länder. Idag åtalas åtta personer vid Attunda tingsrätt misstänkta för bland annat synnerligen grov narkotikasmuggling. Omständigheter i utredningen tyder på att brotten har begåtts inom ramen för den organisation som leds av den man som går under epitetet ”kurdiska räven”.
  • Tullinspektörerna hittade 7,6 miljoner falska cigaretter i ett litauiskt lastbilssläp i Trelleborgs hamn. Foto: Tullverket Miljontals falska cigaretter gömdes bakom lönnvägg i lastbilstrailer Tullinspektörerna upptäckte ett övergivet lastbilssläp i Trelleborgs hamn och beslutade sig för att ta en närmare titt. Nyfikenheten betalade sig. I släpet hittades 7,6 miljoner förfalskade cigaretter. Cigarettbeslaget är det största som Tullverket har gjort på många år. Nu åtalas chauffören för grov smuggling.


Tullverket på Twitter

Sidan uppdaterades:

Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag men kan tyvärr inte svara på några frågor här.

Har du en fråga kan du i stället kontakta oss.


4000
Spamskydd med captcha * (mandatory)