Tullverket

Publicerad:

Nyhet

Nytt utseende här på tullverket.se

Har du märkt att den här webbplatsen ser annorlunda ut? Vi har en ny startsida och en ny meny. Du hittar länkar till företagssidorna lite längre ner på startsidan och som en egen flik i menyn.

Vad har förändrats?

Vi har gjort ett rejält omtag av startsidan och menyn här på tullverket.se. Förändringen handlar främst om din upplevelse som användare – att du ska kunna hitta enkelt på vår webbplats och att du redan på startsidan ska kunna få en inblick i vad Tullverket sysslar med. Vi har också tagit fram en ny tullräknare för privatpersoner.

Ny startsida och meny

Nu delar länkarna till företagssidorna och privatsidorna plats på en gemensam startsida, i stället för att ha varsin som det var tidigare. Vi tror helt enkelt att det blir smidigare att hitta rätt så. På startsidan hittar du nu några delar av våra företagssidor lite längre ner, under rubriken ”Utvalt för företag”. Där finns vägar till sidorna om import och export och även Tulltaxan.

I menyn, som har utökats med flera flikar, kan du hitta fler länkar till företagssidorna.

Du kan alltid hitta genvägar till kontaktinformation, hur du tipsar oss om smuggling och nyheter för företag längst ner på varje sida.

Ny tullräknare för privatpersoner

Vi har tagit fram en ny tullräknare för privatpersoner. Tullräknaren hjälper dig att räkna ut tull, moms och andra avgifter när du ska handla på nätet.

Tullräknaren – räkna ut vad varan kostar

Lämna din återkoppling till oss

Om du saknar information på tullverket.se eller har andra synpunkter om webbplatsen kan du alltid lämna återkoppling till oss. Det gör du längst ner på en sida, genom att klicka på ”Vad kan vi förbättra på sidan?”.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Tullnytt

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev som ger dig nyheter och tips inom tull.

Prenumerera på nyhetsbrevet Tullnytt.

Sidan uppdaterades:

Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag men kan tyvärr inte svara på några frågor här.

Har du en fråga kan du i stället kontakta oss.


4000
Spamskydd med captcha * (obligatorisk)