Tullverket

Publicerad:

Nyhet

Antidumpning, elcyklar från Kina

Nya samarbetsvilliga företag

Kommissionen har tidigare infört antidumpningsåtgärder på import av elcyklar med ursprung i Kina genom förordning (EU) 2019/73.

Kommissionen har godtagit en gemensam ansökan om status som ny exporterande tillverkare och ändrat antidumpningsåtgärderna enligt detta.

Tillverkaren Jinhua Otmar Technology Co., Ltd omfattas från och med den 12 mars 2024 av den antidumpningstull på 16,2 % som gäller för samarbetsvilliga företag som inte ingick i urvalet vid den ursprungliga undersökningen och på vilka den parallella utjämningstullsatsen för alla övriga företag enligt genomförandeförordning (EU) 2019/72 är tillämplig. Taric-tilläggsnummer är 89AE.

Tillverkaren Jinhua Seno Technology Co., Ltd omfattas från och med den 12 mars 2024 av den antidumpningstull på 16,2 % som gäller för samarbetsvilliga företag som inte ingick i urvalet vid den ursprungliga undersökningen och på vilka den parallella utjämningstullsatsen för alla övriga företag enligt genomförandeförordning (EU) 2019/72 är tillämplig. Taric-tilläggsnummer är 89AF.

Läs mer i förordning 2024/820Sidan uppdaterades:

Vad är ändrat: Quality assured

Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag men kan tyvärr inte svara på några frågor här.

Har du en fråga kan du i stället kontakta oss.


4000
Spamskydd med captcha * (obligatorisk)