Tullverket

Ledigt jobb

Tullverket söker medarbetare till Enheten för verksamhetsservice

Administrationsavdelningen består av en stab och fyra enheter - enheten för lokaler, ekonomienheten, enheten för upphandling och inköp samt enheten för verksamhetsservice.  

Enheten för verksamhetsservice finns geografiskt inom serviceområdena Stockholm. Göteborg, Malmö och Nord. 

Verksamhetsservice svarar för administrativ basservice till tullverksamheten inom det geografiska ansvarsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består i första hand av arbete i våra reception med sedvanliga arbetsuppgifter så som mottagning av besökare, tillse att god ordning hålls i och runt receptionsytan och konferensrum och kontoret i övrigt. Du ansvar för felanmälan och fördelar ärenden till rätt person/instans för åtgärd. I dina arbetsuppgifter kan även distribution av inkommande post/gods vilket kan innebära tungalyft. Förrådshantering, och inventering av lager. Fakturahantering, inköp, statistik och uppföljning och underhåll av enhetens rutinbeskrivningar. Vara behjälplig med övriga administrativa sysslor.

I tjänsten ingår även, drift av lokaler och andra löpande serviceuppgifter. Arbetet förutsätter samarbete med övriga medarbetare inom serviceområdet och du ska även vara ersättare vid frånvaro.  

Vi söker dig som har: 

  • 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
  • minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt i svenska
  • god förmåga att uttrycka dig muntligt i engelska
  • goda kunskaper i Officepaketet
  • körkort minst *B*.

Meriterande om du har:

  • erfarenhet av LOU
  • erfarenhet av inköp

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är drivande och flexibel, van att ta egna initiativ och arbeta självständigt, strukturerad med ett mycket gott ordningssinne. Du har god samarbetsförmåga och en positiv framtoning samt har ett intresse av att ge god service. Vi förutsätter att du är stresstålig.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!

Övrigt

Referensnummer: PER 2018-220. 

Placeringsort: Stockholm. 

Anställningen är tillsvidare med 6 månader provtjänstgöring. 

Innan beslut om anställning fattas kommer du att få genomgå drogtest. Tullverket kommer också att begära ett utdrag från polisens brotts- och belastningsregister. 

Tullverket värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk mångfald tillför.

För mer information och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Chefen för Område Stockholm Birgitta Karlsson, tel. 08-405 04 59. För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att ringa Tullverkets PA-support, tel. 060-67 25 85. 

Fackliga företrädare är för OFR-P/TULL-KUST, Gerhard Otterstadh, tel. 08-456 50 86 och för Saco-S, Lena Edehag, tel. 08-456 58 68. 

Din ansökan med ett medföljande personligt brev samt CV/Meritförteckning, ska ha inkommit till Tullverket senast den 28:e mars 2018. Du ansöker via det elektroniska ansökningsformuläret här nedan.

 

 


Ansök här

Uppdaterad: 2017-01-17Captcha *